Termékeink

A VitaMill termékcsalád választékában megtalálható magas rosttartalmú teljes kiőrlésű rozs és graham lisztek ideális alapanyagot jelentenek azok számára, akiknek fontos az egészségesebb, kiegyensúlyozottabb táplálkozás a mindennapokban.

A hagyományos búzafinomliszthez és búzarétesliszthez képest a VitaMill búzafinomlisztnek és Vita Mill búzaréteslisztnek a benne található finomra őrölt búzacsírának köszönhetően magasabb ásványi anyag illetve E és B vitamin tartalma. A búzacsírát tartalmazó VitaMill lisztek mindamellett, hogy magasabb tápértékkel rendelkeznek kedvezően javítják a lisztek sütési tulajdonságait is lazább, magasabb és könnyebb tésztát eredményezve.

A VitaMill termékcsalád segítséget nyújt azoknak is, akik az otthonukba szeretnék varázsolni a frissen készült kenyér illatát. A mesterséges adalékanyagoktól és tartósítószertől mentes VitaMill KenyérMixek kenyérsütő gépben vagy hagyományos sütőben is könnyedén csak víz és só hozzáadásával otthon is elkészíthető teljes kiőrlésű vagy akár 5 magos kenyereket kínálnak.